Tienrayseweg 10a - 5961 NL Horst -T 077 3982233 - info@restauranthetmaasdal.nl
open van woensdag t/m zaterdag vanaf 17 uur - zondag vanaf 12 uur
Wild Specialiteiten Restaurant het Maasdal
vernieuwend - verrassend - gezellig


Voorgerechten
geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Pasteitje van wildragout geserveerd met gekarameliseerde witlof & bietjes
€ 9,75
Heldere wildbouillon met een vleugje Port en paddenstoelen
€ 5,50
Licht gerookte hertenham met aardappel-truffel salade en eenden paté
€ 10,75
*Gebakken bloedworst van Edelbrons met appeltjes en stroop
€ 9,50


Hoofdgerechten
geserveerd met groente en aardappelgarnituur

Fazantenborst op een bedje van zuurkool, truffelvink en een rode wijn jus
€ 21,50
*Herten medaillons met gestoofde kool en saus van Gulpener Bockbier
€ 19,50
Hazenrugfilet met een krachtige wild saus en passend garnituur
€ 22,50
*Sweine medaillon met een saus van Gulpener mosterd
€ 19,50
Pannetje van het vuur gevuld met fijne wildragout en cranberries
€ 18,50


Nagerechten
natuurlijk geserveerd met een toefje slagroom

Crème Brulée met een balletje walnotenijs
€ 7,50
Lava cake met framboos en een balletje sorbetijs
€ 8,95
*Een ijspalet aan kleuren en smaken van de ijsboerderij “Willem III hoeve”
€ 9,95


Met een * zijn regionale producten.